Снимка БулфотоГеорги Желязков е оттеглен за длъжността член на Съвета на

...
Снимка БулфотоГеорги Желязков е оттеглен за длъжността член на Съвета на
Коментари Харесай

Оттеглиха кандидатура за шеф на Столичен автотранспорт заради връзки с нацисти

Снимка Булфото

Георги Желязков е отдръпнат за длъжността член на Съвета на шефовете на " Столичен автотранспорт ", стана ясно на сесията на Столичния общински съвет /СОС/ през днешния ден.

Съветниците през днешния ден разгледаха отчет за смяна в ръководството на " Столичен електротранспорт ", " Столичен автотранспорт " и " Метрополитен " ЕАД. Георги Желязков беше препоръчан като член на борда на шефовете на автотранспорта в столицата от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация в СОС, написа вести.бг.

Пред публицисти в СОС Владимир Панев, общински консултант от Демократична България напомни, че през последните дни в интернет се появиха фотоси на нациската формация " Кръв и чест ", за които се твърди, че на тях е претендентът за член на борда на " Столичен автотранспорт " - Георги Желязков. Според Панев казусът с неговата кандидатура е извънредно огромен, тъй като става въпрос за скандална персона, човек взел участие в нацистки прояви.

По думите на Панев Желязков е отказал да показа пред общинските съветници в транспортната комисия към СОС какви са му задачите като предстоящ член на Съвета на шефовете в " Столичен автотранспорт ". За мен това е неуважение към институцията на СОС. Доволен съм, че след два дни на мощни причини от страна на групата на Демократична България и други общински съветници успяхме да реализираме тази цел и Георги Желязков да бъде отдръпнат за длъжността член на Съвета на шефовете на " Столичен автотранспорт ", съобщи Панев.

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация, сподели пред публицисти, че се подвига прекомерно огромен звук по случая. Той означи, че договорите на управителните препоръки на няколко общински сдружения са изтекли. За да могат да работят сдруженията ние би трябвало да вземем решение като принципал тези контракти да бъдат удължени, уточни Контрера.

Според него под натиска на Българска социалистическа партия " Желязков е бил отстрелян ". Той беше добра кандидатура, само че с разпространяването на някакви фотоси и клюки се оказа, че всеки може да падне жертва за каквото и да е, сподели Контрера.

По думите му това е било лов на вещици и един човек е дискредитират. Самият Желязков се е отказал да заема длъжността член на Съвета на шефовете след появяването на тези фотоси. Според Контрера Желязков нито е фашист, нито е партиен член, също така на едната не бил той, а другата била фотография отпреди 15 години, когато Желязков е бил поканен на среща с последователи на ЦСКА в Монтана. Желязков е от Левски и са се шегували явно, сподели в негова отбрана Контрера.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР